top of page
DSCF0646_edited_edited.jpg

ESCENTIE-PARFUM

Een escentie-parfum die precies bij jou en jouw energie past.

Je eigen persoonlijke escentie-parfum is bijzonder en uniek om te hebben. Wat het extra speciaal maakt, is dat deze parfum jou energetisch ondersteunt bij het doorlopen van je eigen processen. Doordat we een escentie-parfum op jouw energieveld afstemmen, kan het jou geven wat je op dit moment nodig hebt om in balans te zijn en je goed te voelen. En het ruikt nog heerlijk ook! 

Een escentie-parfum kan je bijvoorbeeld helpen bij:

  • onrust in je lijf of in je hoofd

  • niet stevig op de grond staan

  • behoefte hebben aan warmte

  • meer vreugde in jezelf willen voelen

  • spanning of emotionele onbalans

  • burn-out klachten

  • een fase van rouw

Hoe gaat het in z'n werk?

Waar we voorheen onze parfum selecteerden op basis van geur, past het eigenlijk veel beter bij deze tijd om een parfum uit te kiezen op basis van een lijfelijk gevoelde ervaring. De parfum die je draagt ondersteunt je dan ook echt bij de processen die jij doorloopt om optimaal je plek in te kunnen nemen. Zodat je datgene gaat doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen. 

Geuren, kleuren & kristallen

We stellen jouw eigen unieke escentie-parfum samen met de bijzondere geuren van 6th Sense Perfume Lab. Elke geur bevat een specifieke combinatie van essentiële oliën (biologisch), kleuren en kristallen. Deze elementen hebben ieder hun eigen trilling die effect hebben op jouw energieveld.

Bewust voelen

Om je persoonlijke escentie-blend te creëren, spreken we met elkaar af en zet ik de escentie-parfums één voor één in je energieveld. Hierdoor kun je voelen wat ze met je doen. Door dit bewust te doen, kun je ervaren wat energetisch het beste voor je werkt in de huidige fase van je leven. De escentie-parfums die jou in balans brengen, energie geven en laten stralen, voegen we samen tot jouw persoonlijke escentie-parfum. 

Reis van heling

De sessie zelf is al een helende reis op zich, want er wordt energie in beweging gezet op het moment dat een escentie-parfum in jouw energieveld staat. Een bijzondere ervaring, wat ook nog  een heerlijk ruikend escentie-parfum oplevert.

Ontdek welke parfum je energie geeft, in balans brengt en laat stralen!

Kinderen kunnen ook veel steun ondervinden van een eigen escentie-parfum. Daarom bied ik dit ook aan voor kinderen.

Escentie-parfums op een rijtje
Info escentie-parfum
DSCF0651.jpg

De persoonlijk afgestemde parfum heeft al een positief effect op je als het in je auraveld staat. Je hoeft de parfum dus niet eens op te sprayen om de voordelen er van te ervaren. Zo kan je bijvoorbeeld de parfum tussen je benen zetten als je op de bank ligt.

Geur, kleur en kristal

Omdat het zoveel meer doet dan een 'parfum', heet het ook wel een escentie. Een escentie is een combinatie van essentiële oliën, kleuren en kristallen. Van het holistische principe uitgaande dat alles in het leven energie is en met elkaar in verbinding staat, hebben deze trillingen een heel mooi effect op het menselijk energieniveau. De parfums zijn geschikt voor volwassenen én kinderen (> 1 jaar). 

6th Sense Perfume Lab

Carien van Ool van 6th Sense Perfume Lab ontwikkelde een serie van 11 escenties. Deze reeks is oneindig in diverse samenstellingen te gebruiken. Zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar als blend. De escenties zijn tenminste 90% van biologische oorsprong. Carien heeft de natuurlijke mineralen en geurcomposities met uiterste zorg en aandacht geselecteerd. De gebruikte kristallen in de escentie parfums zijn respectievelijk rozenkwarts, ametist, oranje calciet, carneool, aventurien, honing (gouden) calciet, celestien, blauwe opaal, herkimer diamant, amazoniet en aquamarijn.

Uit je escentie-parfum groeien

 Als jouw energetische status door bewustwording, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling is veranderd, is het een mooi moment om een nieuwe escentie-parfum samen te stellen. Ja, het is dus mogelijk om uit je escentie-parfum groeien. Wel kun je 'm natuurlijk nog steeds dragen omdat het lekker ruikt.

Kosten

Een escentie van 30 ml kost € 69 excl. verzendkosten.

Een escentie van 50 ml kost € 99 excl. verzendkosten.

De sessie waarin we samen gaan testen wat voor jou (of voor je kind) de optimale escentie-blend is, bied ik gratis aan.​

Wil je meer weten over de escenties, wil je een afspraak inplannen of een cadeaubon bestellen? 

Tip: spray de escentie-parfum achter in je hals of op de 7e halswervel en op beide polsen om zelf optimaal van je escentie-parfum en de energie te genieten.

bottom of page