top of page
DSCF0646_edited_edited.jpg

ENERGETISCHE BEHANDELING

Naast het afstemmen van escentie-parfums, kun je bij mij in de praktijk ook bij mij terecht voor energetische behandelingen.

Energiewerk

Energetische therapie helpt je om de energiebanen in je lichaam weer in de juiste richting te zetten en je bewust te maken van jezelf. Het is een moment van volledige ontspanning en zelfgenezing van het lichaam. Het zorgt er voor dat je weer in je kracht komt te staan, je bewust wordt van jezelf en de regie (weer) kan nemen over je eigen leven en beslissingen.

Hoe ik werk

Afhankelijk van de hulpvraag en op basis van mijn intuïtie kijk ik welke behandeling het meest helpend is voor jou. Tijdens de behandeling werk ik aan de blokkades in de energiebanen van je lichaam. Door aanraking van je lichaam of door mijn handen erboven te houden, kan ik de energie zuiveren waar dat nodig is en weer soepel laten doorstromen. Hierdoor worden de energiestromen hersteld en wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd. Ik werk graag met kristallen, Atlantisremedies en/of de biotensor. Gedurende de behandeling kun je lichamelijke sensaties voelen, zoals warmte, kou, tintelingen of borrelende darmen. Ook kunnen er emoties of gevoelens omhoog komen. Het kan ook zijn dat je niets voelt tijdens de behandeling. Dat is helemaal oké, want ook dan wordt er nog steeds energie in beweging gezet. We zijn allemaal uniek en ervaren herstel op onze eigen manier.

Diepere laag

Het is mogelijk om een eenmalige energetische behandeling te ondergaan, dit kan een (tijdelijke) energieboost geven. Het is ook mogelijk om voor meerdere behandelingen bij mij in de praktijk te komen. In een vervolgbehandeling kan ik op een diepere laag werken.

Dat kan als je bijvoorbeeld:

  • Behoefte hebt om patronen te doorbreken die niet goed voor je zijn

  • Je meer in overeenstemming wilt komen met jezelf en in je eigen kracht wilt leren staan.

  • Beter wilt leren omgaan met emoties, zoals angst, verdriet en/of boosheid.

  • Het gevoel hebt dat je aan het overleven bent

  • Een traumatische bevalling hebt gehad met je kind(eren)

  • Constant dingen uitstelt

  • Een pijn diep van binnen voelt die je maar niet begrijpt

  • Een onbewust verlangen hebt om hier niet te zijn

Wil je overleggen wat het beste bij je past? Neem dan contact op, dan bespreken we het samen.

Kosten

Een behandeling kost € 65 euro en duurt tussen 45-60 minuten (afhankelijk van het type behandeling). Een energetische behandeling kan je ook boeken als je geen escentie-parfum wilt.

DSCF0689-1_edited.jpg
bottom of page